Страницы

суббота, 1 сентября 2012 г.

Ramil Səfərov barədə

31.08.2012-ci il tarixinde Ramil Seferov MEHBUSLARIN verilmesine dayir BEYNALXALQ KONVESIAYA esasen MACARISTAN terefinden Veteni Azerbaycana gönderilibdir. Bu ishde elbetde ki, Azerbaycan "prezidenti" I.Eliyevin zehmetleride olmushdurlar, ve MENDE o ishe göre ona MINETTADARAM.
..............
Ancaq, bu hecde o demek deyil ki, biz azerbaycanlilar AVROPA SHURASI PARLAMENT ASSAMBLEYASININ ILHAM Eliyeve ve VARISI oldugu HEYDAR Eliyeve 13.04.2006-ci il tarixli ITTIHAMINI unutmaliyiq. Hansina esasen, o ata-bala Eliyevlerin varli Azerbaycan ORDUSUNA Bash Komandan OLDUQLARI dövürlerde 5000 RAMIL SEFEROV kimi ESKERLERIMIZ yemek qitligi neticesinde VE tibbi yardimdan mehrum edildikleri ücün ölmüshler... Yadiniza salim ki, VETENIMIZDEKI 1990-ci il qanli YANVAR hadiseleri zamani ve 26.02.1992-ci il tarixindeki XOCALI soy qiriminda bizim o geder SOYDASHLARIMIZ helak olmayiblar.
..............
Bundan elave melum edim ki, hansisa xarici ölkede cinayet etmish shexsh BAREDE o ölkenin MEHKEME qerari güvveye mindikden sonra MEHBUSLARIN VETENINDE ceza cekmesine icaze veren konvensiaya Macaristan 1983-cü ilde, Azerbaycan ise 2000-ci ilde imza edibler. Subutdur ki, 2004-cü ilde Azerbaycan ordusunun zabiti Ramil Seferov Macaristanda RESMI eyzamiyyede olarken Ermenistan ordusunun zabitini öldürmüshdür. 13.04.2006-ci il tarixinde Macaristan MEHKEMESI ona verdiyi ömürlük hebs cezasi güvveye minmishdir. Demeli, Azerbaycanda hakimiyyetde olan Eliyevler Ramil Seferevu hele 2006-ci ilde imzaladiqlari O KONVENSIAYA esasen Azerbaycana getirib ƏF ede bilerdiler, ancaq onun 8 il 6 ay Macaristan hebsxanasinda saxlanilmasinda maraqli olublar... Nezere alsaq ki, Azerbaycanda 2013-cü ilde PREZIDEN seckileri bash verecekdir, aydin olur ki, Eliyevler Ramil beyi VETENIMIZE qetirtmekde, esasen özlerinin shexsi siyasi meksedlerinde hereket etmishler. Yani, inkar edilmez fakdir ki, Eliyevler EN yaxshi ishlerini bele, DÖVLETIMIZ - XALQIMIZ namine yox, ancaq ve esasen öz shexsi HERIS meqsedlerinde görürler ve görecekler...
Yani, Azerbaycanda hakimiyyetde olan qaretci MEHRIBAN - ILHAM Eliyevler - QIZLARI zabitimiz RAMIL SEFEROVUN 8 il 6 ay MACARISTAN HEBSEXANASINDA eziyyet cekmesinde... onun anasinin o sebeden vefatinda BILA VASITE günahqardirlar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий